Poolområdet

Den privata poolen är 10×5 meter, en så kallad ”overflow pool”, professionellt underhållen två gånger per vecka. Djupet är 1,65 i ena tredjedelen, sluttande från 1,65-1,00 meter i mitten och sista tredjedelen är 1,00 meter.

Poolområdet på husets ”baksida” har gott om plats för rekreation, solning, grillning och matplatser med solstolar och parasoller. Det finns ett matbord för åtta, en sittplats för cocktails med gott om plats samt i en egen pergola en matgrupp perfekt för kaffe och kanske en brandy efter middagen.

Matplatsen ute är anpassat får åtta personer och ligger i nära anslutning till köket. Givetvis har man utsikt över poolområdet och Medelhavet även här.

Området inramas av vackra blommande buskar och andra medelhavsväxter. Fronten som avgränsar tomten är ett litet stup med höjd ner till marken mellan 1,70 -2,60 meter. Små barn behöver hållas under uppsikt vid poolområdet.

På husets framsida finns en trädgård med fruktträd som apelsin, clementin, fikon, persikor. granatäpple och ett olivträd. Där finns också blommande buskar och andra medelhavsväxter som gör området vackert och rogivande. Du kan framför huset äta frukost eller ta en kvällsdrink. Eller varför inte sitta och njuta med en kopp te och din favoritbok.

I carporten finns plats för två bilar. Det är i praktiken nödvändigt att ha bil här. Den behövs för att komma till affärer, stränder och sevärdheter. Vi hjälper gärna till att boka bilar och bokar du genom oss får du också vår rabatt.

Det finns en trappa med fem steg från carporten och trädgården ner till husets entré, vilket gör det svårt att klara sig själv med rullstol.